• Alles
 • (2)
  Film
 • (2)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (10)
  Theater
 • (2)
  Tentoonstelling
 • (2)
  Evenement
 • (26)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (14)
  Kinderevenement

Gratis inloopspreekuur Stiefgoed Rotterdam

zaterdag 26 september 12:00 t/m 14:00 uur

Annette Burgers

Voorbereiding op je samengestelde gezin: zorg dat jouw samengesteld gezin wél werkt!

De komst van een stiefouder veroorzaakt meer stress voor kinderen dan de scheiding van de biologische ouders, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. Gelukkig brengt het onderzoek ook goed nieuws: voorlichting aan (stief)ouders vergroot de kans van slagen van het stiefgezin.

Met een goede voorbereiding voorkom je veel problemen. Zo geef je jullie nieuwe relatie de grootst mogelijke kans van slagen én bespaar je jullie kinderen veel verdriet. Met een gezinsplan help ik jullie om een goede start te maken.

‘We bouwen samen met de kinderen aan ons nieuwe gezin, wat leuk en leerzaam is. We weten allemaal waar we aan toe zijn en dragen ieder ons steentje bij!’ Deze ouder vat precies samen waar het bij het maken van een gezinsplan voor een samengesteld gezin om draait.

Ideaal is om het plan te maken voordat je gaat samenwonen, maar je kunt dit ook doen als je al samenwoont en ontdekt dat je sommige situaties lastig vindt om te bespreken of nog niet kunt overzien.

Zit je al in een samengesteld gezin en ben je de wanhoop (bijna) nabij en zit je tegen een burn-out aan? Een heel schrale troost, het is herkenbaar. Het betekent ook dat er hoop is.

Een samengesteld gezin is topsport. Echt. Het is van heel groot belang dat je zelf zorg draagt voor je fysieke en mentale conditie (Hoe laad jij jouw accu op? Laad jij je mobiel beter op dan dat je voor jezelf zorgt?), samen een team bent dat leiding geeft aan jullie gezinnen (het koppel naast elkaar, schouder aan schouder, hand in hand), gebruik makend van technieken en tactieken (die leer je bij mij). En dan voor goud gaat!

Dat betekent oefenen, trainen ...... niet 1 record van Usain Bolt is behaald zonder oefenen, trainen en met de juiste motivatie en begeleiding van een goede coach....Dus!

Ga voor goud, samen, en laat mij jullie daarbij begeleiden.

Ik ben zelf al 13 jaar partner in een samengestelde relatie en weet uit ervaring hoe groot de uitdaging is. Wij hebben e.e.a. ook door schade en schande moeten leren.

En wij leren nog steeds, maar we zijn vele stappen verder....ik ben professional en ervaringsdeskundige en je mag me alles vragen:

Tegoedbon betekent een gratis inloop spreekuur van 45 minuten ipv 30 minuten.

Meld je aan: Annette@stiefgoed.nl

Vanaf 28-08-2020 in het Rivium.


deel deze activiteit

Locatie

Capelle aan de IJssel
Rotterdam
Schaardijk 396
2909la


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden