Lee Towers zingt voor laatste keer bij start Marathon van Rotterdam

Rotterdam - Lee Towers zingt zondag 14 april voor de laatste keer zijn You Never Walk Alone bij de start van de marathon in Rotterdam. Towers zegt dat het ‘iedere editie fantastisch’ is om de deelnemers te mogen toezingen, maar dat ‘aan al het moois een keer een eind komt'. “Ik ben er ontzettend trots op dat ik zoveel edities mee heb mogen maken en dat ik het op deze positieve manier af kan sluiten." Wibert Lek, de directeur van NN Marathon Rotterdam, benadrukt dat You Never Walk Alone ‘voor altijd verbonden’ zal zijn aan de marathon. “We willen Lee bedanken voor zijn jarenlange toewijding en kijken ernaar uit om nog één keer te kunnen genieten van zijn optreden bij de start.” 


Fatima en Rafael directeur van padeltoernooi in Rotterdam Ahoy

Rotterdam - Voormalig Olympisch hockeyster Fatima Moreira de Melo en voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart worden de toernooidirecteuren van het prestigieuze internationale P1 padeltoernooi dat plaatsvindt van 9 tot en met 15 september in Rotterdam Ahoy. De sporticonen zullen een cruciale rol spelen in de voorbereiding op en tijdens het evenement zelf, waar de top 48 dames- en herenspelers van de wereld strijden om de titel. De kaartverkoop voor het toernooi is gestart via premierpadelrotterdam.com.

Ook in De Havenloods?

Rotterdam - Wil je ook een plekje op deze pagina of op dehavenloods.nl? Mail je sportnieuws naar redactie@dehavenloodsmediacentrum.nl!

Zie ook dehavenloods.nl