Voorstelling De bAAs. Foto: Derk Stenvers
Voorstelling De bAAs. Foto: Derk Stenvers
4x tips Uitagenda Rotterdam

De leukste kindervoorstellingen op allerlei locaties

Algemeen 617 keer gelezen

Rotterdam - Op allerlei plekken in Rotterdam zijn er leuke kindervoorstellingen te zien. Uitagenda Rotterdam zet er vier op een rijtje voor de lezers van De Havenloods.

De bAAs (5+)

Foto: Derk Stenvers

Humoristische voorstelling die op een toegankelijke manier inspeelt op filosofische thema’s. Dompteur Monica en haar poedel DingDong spelen de act Dingen Met Ringen. Maar als Monica weer eens boos wordt op DingDong en de baas begint te spelen, wordt het tijd om de rollen om te draaien. Het is het startschot van een machtsstrijd die zich niet tot Monica en haar poedel beperkt. Wie is hier nu eigenlijk baas?

Theater Walhalla
Zo 18 februari, €10.50


Onze vaders heten Thijs (8+)

Foto: Elodie Vreeburg

Het verhaal van twee heel verschillende jongens die vrienden zijn. De twee overeenkomsten tussen hen: hun vaders heten Thijs en ze dromen allebei van een berg geluk. Waar dat geluk precies uit bestaat, weten ze nog niet precies. Een voorstelling over nieuwsgierig zijn naar de ander en dat je altijd dichter tot elkaar kan komen zonder dat daar iets voor nodig is.

Maaspodium
Wo 21 februari, vanaf €8


Spaghetti a la Callas (4+)

Foto: pr

Een vrolijke voorstelling waarin kinderen op een leuke en interactieve manier kennis maken met opera en klassieke muziek. Er wordt veel gezongen en er wordt ook nog eens gekookt. Bibi vindt in de keuken een magisch kookboek. Ze besluit het recept ‘Spaghetti alla Callas’ te maken. Tijdens het koken gebeuren er allerlei wonderlijke dingen in de keuken.

Studio de Bakkerij
Do 22 februari
Vanaf €6.50


De 3 Biggetjes

Foto: pr

Na het enorme succes van de hitmusical in 2003 en 2007 keert De 3 Biggetjes dit jaar terug naar de theaters. Dit keer kruipen Hanne, Marthe en Julia van K3 in de huid van de biggetjes: Knirri, Knarri en Knorri. In de musical worden de biggetjes op de hielen gezeten door Wuppert, Waldo en Willy, de zonen van de boze wolf.

Nieuwe Luxor Theater
Do 22 t/m zo 25 februari
Vanaf €34,50

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant