Een bezoeker van het Buurtsteunpunt maakte de opening nog feestelijker met zijn breakdance skills. Foto: L. van der Jagt
Een bezoeker van het Buurtsteunpunt maakte de opening nog feestelijker met zijn breakdance skills. Foto: L. van der Jagt

Buurtsteunpunt Beverwaard aan de Neercanneplaats feestelijk heropend

Algemeen 1.068 keer gelezen

Rotterdam- Het Buurtsteunpunt Beverwaard aan de Neercanneplaats 63 te IJsselmonde (in Beverwaard) is donderdag 23 februari feestelijk in gebruik genomen. In Beverwaard is het Buurtsteunpunt van het Leger des Heils al jaren actief. 

De afgelopen maanden zijn de medewerkers druk bezig geweest in verband met de verhuizing naar het pand op de Neercanneplaats. Nu dit is afgerond, zijn de deuren van het Buurtsteunpunt weer geopend voor iedereen. 

Lees  verder onder foto.


Met het doorknippen van een lint door één van de bezoekers werd het Buurtsteunpunt Beverwaard opnieuw geopend. L.van der Jagt

Meer dan een huiskamer
Het Buurtsteunpunt is meer dan alleen een huiskamer voor de wijk. Het staat voor verbinding, het opbouwen van relaties, taalontwikkeling en geloven dat iedereen iets moois te brengen heeft. Activiteiten worden georganiseerd door en voor wijkbewoners en worden afgestemd op de behoeften vanuit de wijk. Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur kun je langskomen voor een kop koffie, een luisterend oor en diverse hulpvragen.

Gert-Jan Freeke, algemeen directeur bij het Leger des Heils, benadrukte de essentie van het Buurtsteunpunt. “Dit is een huis voor de buurt. We mogen het met elkaar vormgeven.”

De feestelijke opening vond plaats in het bijzijn van vertegenwoordigers en medewerkers van het Leger des Heils, bezoekers van het Buurtsteunpunt en buurtbewoners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant