Afbeelding
Flyer

80’S + More! New Wave & Alternative Dancenight: Nederpop Special: Toontje Lager + DJ’S CO2 & Denniz

vrijdag 29 maart 2024 20:00 tot 23:00

We hoefden geen seconde na te denken toen zanger Erik Mesie vroeg of we, na 40 jaar, Toontje Lager nog eens naar Baroeg wilden halen. Hoe leuk is het dat we nog één keer een 80’s & More! kunnen organiseren in ons oude pand? En je hoeft niet stiekem te dansen want DJ’s CO2 & Denniz maken er deze avond een heuse Nederpop special van. Denk aan muziek van Doe Maar, Noodweer en Klein Orkest. Natuurlijk blijven we de randjes opzoeken en draaien we ook gewoon de allerbeste new wave uit de jaren 80, óók die van buiten de Nederlandse grenzen.

TOONTJE LAGER

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling, maar met zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je weer genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. Jeugdsentiment voor iedereen die toen jong was, maar zeker ook voor jonge mensen van nu. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Het tijdschema wordt in de week van het evenement bekend gemaakt. Concerten in Baroeg zijn rond 23.00 uur afgelopen. Op zondagen is dat uiterlijk 22.00 uur, maar meestal vroeger.

Locatie